Красуня-дівчино, як квітка
мене хвилюєш, непомітно
даруєш погляд свій ясний,
ти як лілея ніжна та тендітна.
Таку лілею мати у себе в саду
я хочу, але ж таку я не знайду,
що серце мені полонила на віки,
її ,напевно, я вночі тепер вкраду.
Ти – вкрадена моя лілея біла,
нам ніч слова кохання шепотіла,
ти – квітни у моєму саду любові,
я поцілунками покрию твоє тіло.
Я буду тебе пестити так ніжно,
як теплий вітерець бентежно
плекає кожну на землі билинку,
моє кохання ти, лілея білосніжна.