Я пишу про себе вІрші,
Про своє просте буття,
Невибагливе між іншим,
Від початку до кінця...
В мене і нема завдання,
Щоб подобатись комусь.
Десь я передам вітання,
Там про те що не боюсь.
Ні людей, ні Бога з чортом,
Не законів... ні понять...
Про відліт останнім бортом...
І про те що мають знать.
Люди що читають твори,
Будь які, будь де, і раз...
Заведуть тему: про мову,
Та про те що не “на час...”
Тож збагніте, я вклонюся,
Всім хто слухали мене...
Про всяк час перехрещуся,
Бо й на далі я, про те...
10 лютий 2015р. AnonVoice
на фото: я