Немає волі,не буде й долі,
ні до кохання,ні до життя,
даремно згинуть люди поволі
в багні відносин без каяття.
Немає любові,дружніх відносин
в кожній родині війна без кінця,
або байдужість одне до одного,
якеж воно буде ваше життя?
Тільки кохаючи кріпне родина
і проростають квіти життя
є заповіт нам любити ближнього,
а не з війною йти безкінця.
Не нарікайте даремно на Бога
хто живе сам у собі без хреста,
хто не розлюбить нікого не згубить,
житеме вічно любов ця проста.