"А пішло до біса все, що тримало нас в кайданах. "
А пішло до біса все, що тримало нас в кайданах.
Всі погляди, пересуди і брехня!
Всі багатозначно неважливі слова "святого"-тирана,
Всі обіцянки, що на смак як гнила земля.
Серце і Душа в моїх руках.
Ох, як приємно ж б'ється життя!
Неначе блиск, що в твоїх очах.
Такий палкий до незабуття.
Дні минають не так швидко,
Коли ти забуваєш, що час може втекти.
Давай забудемо про "неможливо"
І будемо летіти, бігти та іти!
Туди, де житимуть усі.
Де немає місця для рік з кривавої брехні.
Де небо не забарвлене багрянцем.
Де життя все більше окриляється із кожним світанком!