Я немало доріг
За життя вже пройшов.
Все що в серці зберіг,
Те я серцем знайшов.
На чолі сивина,а на скронях мов дим,
Та настане мій час я піду молодим.
Для когось дивина,та секрет тут не мій:
Просто вір у життя і побільше ти мрій.
І секрет тут не мій,й надбання не моє :
Ти сприймай це життя лиш яким воно є.
Завжди вірив в добро
І йому лиш служив,
І тому без тривог
До цих літ я дожив.
І пишаюсь тим я,
Що вдалося життя.
Славна доля моя,
Бо нема каяття.
(Лесь Лугинський)