Пробач, якщо тебе образив, мамо,
Пробач, ящо колись брехав тобі
Хоч знаю ти образи не тримала
Та все одно прошу, "пробач мені".
Твій голос-це прекрасна пісня
Твій сміх для мене це- адреналін
Така прозора, світла, чиста
Від всього серця, вдячний я тобі.
Ти джерело незчерпного натхнення
Ковток повітря у морозні дні
І це своє маленькє одкровення
Сьогодні я присвячую тобі.