І.
По хмурому небу мелькають-летять-шугають хмари!
Ми пливемо поміж ними!
Дістав дощ і слякоть,
Небеса тумани над нами стелять…
Біжи! Біжи поки не накрило!
Чіпляйся за моє крило!
На роздоріжжі ступору й екстриму
Знайди свій дух пориву!
Дух вирішального прориву!
На роздоріжжі ступору й екстриму
Знайди свій дух пориву,
Дух вирішального прориву.
Мчимося по лавині!
Чуєш, щось палає всередині!
Так-так, це вогонь у серці!
А вогонь у серці мають круті перці!
Приспів:
Адреналін серце розриває!
Світ не чекає! Світ не чекає!
…
Тримай рішучість в кулаці –
не стримуй себе!
І щодень, як прокидаєшся уранці,
пам’ятай - подвиг зве!
Подвиг зве! Подвиг зве!
Не стримуй себе!
Адреналін! Серце розриває!
Світ не чекає! Світ не чекає!
Є-є-є! Є! Є!
ІІ.
Проблеми, години, цеглини –
Не стримати їм відважної людини!
Не стримати, коли кров кипить у жилах,
Одна провокація, один помах і вже летиш на крилах!
Ти любиш цей політ,
Ти любиш збудження і холодний піт!
Безумство забирає безпеку!
Волю надає взаміну!
Солодка порушена заборона –
Швидка кайфова погоня!
Безумство забирає безпеку!
Волю надає взаміну!
Солодка порушена заборона –
Швидка кайфова погоня!
Пр:
ІІІ.
Справжній ти – це екстиримал,
Занудам – заноза, закону – хуліган,
Для бабульок – наркоман!
Та ми такою не маємось бідою,
Цікавить лиш адреналін!
Не розбавлений водою!
Щоб насичував кров до повна він!
Адреналін…
Не розбавлений водою!
Щоб насичував кров до повна він!
Пр:
Рок-ками, рок-ками, рок-ками!
Йдемо і йтимемо з цим!
Звучить рок - а ми! Рок - а ми! Рок - а ми!
А ми з ним!
2012.