***
Любов - прекрасне почуття ,
Війна ж – жорстока сила духу,
Страшні слова, коли вони мовчать,
в них теж є певна сила духу.
Війна, любові перешкода,
Яку повинні всі перемогти.
Любов, війні то тільки слово,
Якого вже нема давно,
Бо на війні лунає вибух, другий,
Тоді четвертий - і вже смерть,
не оминає їх сердець,
В тяжкі години їх життя.
Любов, війні вже перепона,
Не обійденна людиною ніколи,
Адже любов – це вже життя!