́Ти мене чекав аж вісім років
Я мужніла в тебе на очах
І відтоді я не одинока
Ми з стобою наче Інь і Янь
Я тебе для себе відшукала
Ти мій вибір, мій ти ідеал
Ти мене чекав аж вісім років
Скільки перешкод ти подолав
Йшли роки, а ми з тобою досі разом
На шляху було багато перепон
Ти мене чекав аж вісім років
І напевно стільки ж почекав
В нас тепер сім я, дітей в нас двоє
І у нас історія одна
Ти мене чекав аж вісім років
Проживімо разом до кінця.