Щовечора навколішки стаю, і Бога милості прошу
здоров'я рідним, та близьким
та тим хто щастя загубив.
Молю спасителя сердешно,
про мир народу безкінечний,
прошу про спокій в ріднім краю,
весняну пісню в дальнім гаю.
Благаю, Владарю Небесний,
прости гріхи людські земнії.
і вчинки ті, що біль принесли,
і ті, що смерть невинних несли.
Могутній Всевиликий Царю,
пошли спасіння людям тим,
хто віру свою схоронив.
Надію в серці розбуди,
у кого та принишкла раптом.
Благослови, очисть безгрішних,
малят, що в світ щойно прийшли.
Творцю живого й неживого,
спасибі за дари твої.
за щелест трав, дощі осінні,
за весняний казковий цвіт.
Низький уклін за літнє сонце
і місяць, що вночі є пан.
За чорноземний урожай,
котрий нас щедро накормить,
та плодом своїм пригостить.
Мій Отче, Батьку всіх часів.
прийми молитву, покаяння
прости наш люд за ті страждання та за розп*яття,