Це називається самотність, -
колюче слово
просто так
крізь мої вікна ніч проходить,
день пролітає,
наче птах.
Це називається зневіра,
коли ти віриш,
а тобі,
неначе дикі звірі
гризуть надії до кров́і.
Це називається чекання,
безглузде, тихе і пусте,
тоді, як на твої питання
ти чуєш дихання німе.
Це називається неспокій,
коли з собою в тишині,
коли думки твої глибокі,
ти ловиш спогади в душі.
Це називається прощати,
любити вміти
попри біль.
Усе погане забувати,
знов наступати
на граблі.
Це називаєьться...
не знаю,
не хочу знати більше слів
побачити ворота раю
і пекла кола на землі.
І мовчки все спостерігати,
бо й ти мовчиш,
твої пісні...
для тебе наніч заспівати..
Усі...