Ну, важко.
Неймовірно навіть важко.
Набожність і... фінансовий більярд.
Свята святих - приватна власність.
Пляшку -
зарплатам.
Тим, що створюють мільярд.
Країна,
де корупція - як воші,
проводить зміни "Чистий це четвер!"
Це президент (!)
Росії платить гроші
(кондитерський податок)
й дотепер.
"Військовий збір" -
пенсіонеру з пенсій:
працюєш? -
отже - з жиру за поріг!
Якщо без філософських буть сентенцій,
це людяний
і християнський
гріх.