дивні ми люди стали, чи такими були?
не цінуєм що маєм і не чуєм біди
ну для чого нам інші -горде слово лиш я
не шкодуєм, а нищим і нема каяття
статус модний обрали -наплювати живу
я нічим не поділюсь все в собі збережу
та приходить хвилина- я такий ,не як всі
найдороща людина, спогадом у душі
не важливі образи не важливе прощай
ти не змінишся зразу ти цього не чекай
я задуматись хочу-де ті ранки ясні
де поділися люди - чому тварі живі
не для всіх ,не для себе- не чому і не як
довга стежка у вічне без промови це знак
це не доля і вибір, це не ти і не ми
це все те чим так довго навколо жили
забагато пояснень ,суперечок, розмов
ми забули про слово що зветься любов
ми забули про інших -горде слово лиш я
будьте трішки простіші, проявіть співчуття