шаленій від сонця, що тепло нам дарує,
та місяця, що доповнює ансамбль зірок,
від вітру, що свіжістю весняною чарує,
і від мрії, до якої лишився останній крок,
шаленій від любові, що зігріває серце твоє,
що барвами розмальовує чорно-білі дні,
і кожен день кохання, які тобі Бог дає,
шаленій, поки все на яву, а не в цвітному сні...
шаленій від подорожей, від різних країн,
не шукай відмовок, шо пахнуть самообманом,
бо потім старість завіє з життєвих руїн,
твої літа пролетять, і окутає не молодим туманом,
шаленій від краси, що оточує тебе навколо,
від неба, що манить голубим покривалом,
не забуть про друзів, не надійся жити соло,
не відвертайся і не живи чужим ідеалом,
шаленій від життя, поки ти молодий,
від усього подарованого тобі з неба
напивайся ним і шаленій поки ти живий,
бо потім часу не буде, та вже буде й нетреба...
ID:
571452
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 02.04.2015 18:33:43
© дата внесення змiн: 02.04.2015 18:33:43
автор: dubanych
Вкажіть причину вашої скарги
|