Щодня дивлюсь на небо, у вікно
Й спостерігаю безліч змін в природі
Дивлюсь на сонце - гарне в нас воно
Й радію навіть будь-якій погоді.
Я дуже люблю слухати природу,
І пісні наших весняних птахів
Колись у гарні дні, колись в негоду
Усе прекрасне, наче в дивнім сні.
Цей сон, мабуть ніколи не забуду
Він буде вічно в пам’яті моїй
Я хочу, щоб щасливі були люди
Й сім'ї я буду вірний всій земній