Шкода, що ми тепер не вороги....
Шкода, що ми тепер такі безликі.
Мені так байдуже, з ким ти цю ніч провів,
Тобі так байдуже, жива я чи убита.
Шкода, якщо зустрінемось колись,
Не привітаємось та навіть не всміхнемось.
Шкода, що все, у чому ми клялись
Розвіялось, мов попіл - й обійдемось...
Шкода, що ти не чув мене, а я...
Не встигла дотерпіти до фіналу.
Шкода, що закінчилась ця війна,
Немов дешева простолюдна драма.
Шкода, що я не пам'ятаю нот,
З якими люд приходить до могили.
Шкода, що з серцем скоїла аборт,
Шкода, що ти не визнаєш провини.
Та не шкода мені, що втратив ти мене!
Ні, не шкода мені, що клятий біль розлуки
Скривавить твою душу врешті-решт,
Та не шкода мені, що я - твоя отрута.