Наше життя – це серіал.
В нім що завгодно може бути:
Обман, надія, різні люди,
Тяжкий та радісний фінал.
Наше життя – це серіал,
Подій та пристрастей сценарій,
В якім немов по річці жвавій
Усе пливе. Бурлить. Аврал!
І ось я й сам лечу стрімглав,
Кудись туди, де є майбутнє.
І страшно, бо хто й зна, чи путнє;
І що в нім буде, хто б сказав.
Хай буде… Аби були там:
Дружина, мати й добрі люди,-
І все, що буде – добре буде.
Так добре, як захочу сам.