Невже ти знову закохався?!
Давно ти радісно не усміхався,
Чи то просто весна настала
І тебе закохатися переконала?
Твоє серце, мов той твердий гравій,
Але щось побачив в тій дівчині яскравій.
Щось твоє серце розворушило,
І твердий гравій в мить розбило!
Тепер вона для тебе цілий світ
І життя, немов закоханний політ.
Ти високо в небесах постійно витаєш
І кожну дрібничку про неї пам'ятаєш.
Але розумієш, що разом вам не бути,
Бо не зійдуться ваші життєві маршрути.
Сильне розчарування душу охоплює
І відчуття смутку тебе перехоплює.
То чому ж ти знову закохався?
Чому на гачок кохання попався?
Чи може то було не кохання,
А просто чергове випробування?