Усе залишиться під питанням,
Забудь,що є десь тут логіка.
Ти вбив усе порівнянням,
Ти перевищив межу допінга.
Забудь коли була у спокої,
Я вулкан,що ось-ось і вибухне.
Ти думки про себе високої.
Мене колись від цього виверне.
Ти суперечиш собі, милий.
Ти дорікаєш мені у дурості?
Та я не чула подібних помиїв,
Що відкрили рівень твоєї тупості.
Можливо я не самовпевнена
І часто надто самокритична,
Та я в одному тепер упевнена
Ти сам маленька істеричка.