навіть з тими з ким бу́ло зазвичай аж надто легко
якось важко тепер
завдяки їх повільній смерті
у твоєму ж серці
майже зовсім зникла до тебе ж стежка
завдяки кілометрам
повідомлень про вбитих
які на відміну від неї
ніяк неможливо стерти
нам вдається любити ненавидячи себе
і якогось біса
всі|х хто тут опинився назавжди стають
чужими
та не вдасться знищити всіх як пухлину
ще хтось лишився
внутрішніх ворогів не народжують
бо стають такими
а на ранок не знаєш в якому напрямку
вити
чи останню скурити чи
буде продовження далі
і не впевнений зовсім що будеш
курінням вбитий
але точно не хочеться стати комусь
медаллю.
*фоновая композиция –
Xasthur
«Malice Hidden In Surrealism»