Сказали тета: «Афродизіаки»
Я з’ясував, що це – корисні злаки!
І дивно. Не женьшень, не яйця перепілки,
І не Єдинорога ріг, ачи гомілки.
Цибуля й Хрін! От чоловіча сила!
Таке прозріння раптом си явило!
Нікому не повім я тайни тої,
Тепер ніхто з дівчат уже не встоїт!
Отож, я хрону впер зо три морквини,
Щоб освіжити подих – цибулину,
Побризкав у труси, щоб пахло, як фіялка,
Шанеллю номер 5. А що? Не жалко!
Удівся файно. Що там одягати,
Тут треба одягу не так вже і багато,
Сиджу і млію ще гризу цибулю,
Дівчата всі мої, а іншим хлопцям – Дулю!
Мій свіжий подих має їх ловити
Так, як метеликів барвистих ловлять квіти.
Сиджу. Чекаю. На прихильні Знаки.
На моїм боці – АФРОДИЗІАКИ!
17.03.2013