я занурююсь у твої сновидіння
вони не передбачають нічого незвичного
нічого суб'єктивного і аморального
їх просто немає
ти їх знищив
буревій сумнівів заносить мене до твоєї голови
але я боюсь там перебувати
бо все таке чуже
й недоторкане
все таке німе й сліпе
як для маленького милого хлопчика
я переміщуюсь крізь час до нашої першої зустрічі
але і там немає нічого особливого
хоч виколюй мені очі
відрізай пальці
і язика
я просто до тебе звикла
моє серце пришите до твого
чорними
товстими
нитками