Як жалюгідно милостиню просить
Моя душа у тебе під вікном
Ти крихти носиш, крихти носиш
І присипаєш лагідно ти злом
Та щастя ж я бажала ти це знаєш
Твоєму серцю, мріям в нім і …нам
За те що полюбила каюсь
Що я тебе нікому не віддам
Зима – стара провидиця як Ванга
Хрипить мені у слід і завмира
І припіка мені у серці ранку
Холодна і кістлявая рука