Вам березень знову розносить
Святковий, веселий привіт,
Він вербам розчісує коси
І перший вирощує квіт.
Ще снігу й морозу доволі,
Ще бджілка в лісах не бринить –
Підсніжник до хліба та солі
Збирає небесну блакить.
Ясніє веселий струмочок.
Танцюють доріженьки вальс –
І неба світлішають очі
В це свято весняне для вас.
Щаслива синичка веснянку
На віточках вишні співа,
А промені сонечка зранку,
Наповнюють дзвінцю слова:
«Лиш миру, лиш щастя й любові
Я, жіночки, вам принесу!
Співатиму в кожному слові
Про молодість вічну й красу!
Тож будьте щасливі, всі мами,
Бабусі та донечки всі!
Хай днина ряхтить пелюсками –
Видзвонюють квіти в росі!
Хай пісня в узор вишиванки
Лиш золото-срібло впліта,
Хай вам посміхаються ранки –
І з Богом вам будуть літа!"