Любов - це істина свята,
Вона дана нам для життя.
Бог дуже сильно полюбив нас,
Від пекельних страшних мук спас.
Тому любов свою подаруй,
Ласкою ближнього обдаруй.
Та й Господь це все побачить,
І тебе за гріхи пробачить.
Буде у тебе мир, достаток,
Сім`я та щастя у спадок.
Бо Бог цінує нашу віру,
Відкинь вд себе зневіру.
Отримаєш справжню волю,
Оминеш з Богом недолю.
То ж щиро Йому помолися,
У любові з Ним злучися.
З нашим небесним Батьком-Отцем,
Всього світу живого Творцем.
Він любов`ю нас огортає,
Від лиха любого спасає.