Не звертай на мене погляд.
Я не цей малюю світ.
Не художник - скромно поряд,
чисто так собі сусід.
Не звертай на мене погляд,
обережно відійди.
Не потрібний твій медогляд -
хто такий у мене ти?
Не нав'язуй точки зору
і естетики не вчи.
Не записуюсь до хору,
в груди сам себе б'ючи.
У мене - своя дорога.
Спроба перша... Ще не дід...
Так що щезни якомога...
Інший я малюю світ.