Коли місто спить
Твої пальці фарбують листя дерев
У зелений колір
Але я тобі не дозволю
Перефарбувати ніч
Крізь стебла зелених трав
На вулиці видно білий екран
Я не дозволю тобі
Спалахом фотоапарату
Перефарбувати туман
Я не хочу з тобою мовчати
Мені немає куди тікати
І брудна темрява навколо
Зачиняє мої грати
На волі
Крізь ніч
На автобусну зупинку
Зачекай бодай хвилинку
Зі мною під зірками
Котрі стали для нас маяками