В швидкому нашому житті важливо,
що набуваємо ми крок за кроком,
оточення та наші почуття – це особливо,
що маємо впродовж ми рок за роком.
Найважливіше, щоб у кожного родина
була завжди вся поряд – діти та батьки,
хто допоможе у важку, лиху годину,
не дасть зробити нам непевні кроки.
Хочу сказати, що була ласкава доля,
мені подарувала ось старшу сестру,
завжди віддам любов її я свою,
від її серця самотню тугу заберу.
Її душа зігріла мене в піклуванні,
вона – мого життя є гідний оберіг,
та в мене – вдячність та бажання,
щоб Боженька завжди її беріг.
Хай прилетить пташина щастя,
на своїх крилах спокій принесе –
як миле та святе осяяне причастя,
та завжди буде лагідно усе.
Та ще я від душі тобі бажаю –
кохання, миру світлого й добра,
та доля твоя хай тебе плекає,
та довгих літ тобі, моя сестра!