Ну, хто сказав тобі, що ти красуня?
Ну, хто вбив в голову твою думки дурні?
Не варта ти ні шеляга, ні фунта.
Та це чомусь до лампочки тобі.
Ну, хто сказав тобі, що ти богиня?
Ну, хто тебе боготворить? Я – точно ні.
Перед тобою впасти б, мабуть, на коліна,
Та не впаду, я – атеїст.
Ну, хто сказав тобі, що я байдужий?
Ну, хто це вигадав? Чи віриш ти сама?
Так, звісно, я плюю на людські душі,
Бо й на мою колись хтось наплював.
Ну, хто сказав тобі, що це все правда?
Ну, хто сказав, що це усе не жарт?
Так, звісно, знову мінус в карму,
Та я ї6aв.