Не плачте за нами брати, не журіться,
Ми Ангелами стали, краще помоліться,
Розкрийте серця й небесам усміхніться,
За світле життя за свободу поборіться.
Ми боролися на Майдані як могли
За кращую долю та себе не вберегли,
Ми так хотіли , щоб всі були щасливі,
Щоб люди були милосердні, не зрадливі.
Ми віддали життя за правду, за гідність,
Щоб не було брехні й не цькувала нас бідність,
Щоб пішла у відставку злочинна влада ,
Процвітала Україна й була злагода.
Миру всім вам , українці , а не війни,
Захищайте, кожний клаптик рідної землі
Від москалів кровопивць! Ворога спиніть!
Куйте шаблі, дужі, сталеві...Й переможіть!
Ми допоможемо разом з Господом! Амінь!
СЛАВА УКРАЇНІ!
Взято із
https://www.youtube.com/watch?v=roH4hEMfAi8
Автор відео Oleg Makievsky