Поранена птаха у груди
Тріпоче, махає крильми.
Душа її рветься усюди,
А очі росяться слізьми.
Де сили набратися, люди,
Знайти у якім джерелі,
Щоб знову природні етюди
Уздріти на рідній землі?
Їй час позагоює рани.
В терпінні — любов до життя.
І знову в обіймах нірвани
Ширятиме до забуття. 2015