Темна ніч покрила землю,ні зорі.
Життя бурхливе вже не кипить,
Розчинилося в загадковій темряві ночі,
Страх навіює і розум тьмарить.
Ледь світять вуличні ліхтарі,
Розбавляють чорні краски навкруги.
На мить,ми бачимо життя,
Окутане в покрови темної ночі.
Поховалися зірки в темній гущі хмар,
Поховалися і люди по хатах.
Ех,не побачуть вони чуда,
Як зіроньки пробивають хмар небесний щит.
І сняться нам яскраві,ясні сни.
Бо так і не зрозуміли ми,
Що,життя в ночі не зупиняється,
А лиш ми,не здатні бачити його.