Бджілка – чарівниця
Бджілка все літає мило,
З квітів п’є нектар смачний
Й перетворює уміло
В мед цілющий, запашний.
Приспів: Жу-жу-жу, жу-жу-жу, жу-жу-жу, жу-жу-жу,
Жу-жу-жу, жу-жу-жу, жу-жу-жу, жу-жу. (двічі)
Він солодкий та корисний.
Меду крапелька ясна,
Наче сонце променисте,
Пахне цвітом, як весна.
В тебе нежить чи ангіна –
Чай потрібно з медом пить.
Це смачне, солодке диво
Горло вилікує вмить.
Щиро дякуємо бджілці,
Що працює день при дні
На квітучій, ніжній гілці,
Мед збираючи мені.
сл.Алли Гавришко-Бабічевої
муз. Лілії Камінської
https://drive.google.com/file/d/0B21H2Ls0Y2Z9c3o0ZE9wRWZhVEk/view?usp=sharing