Ой на ринку міськім
Я купив собі труси,
У червоний горошок труси,
В них хоч спати лягай,
Хоч на свято одівай,
Хоч на пляжі морськім носи.
Ти не плач,не проси
Я не дам тобі труси,
Я й помірять труси не дам,
Ти хоч гопака тряси,
Хоч кричи,хоч голоси
Я й помірять труси не дам.
А я й сам не гам
І другому не дам,
Я сховаю труси під кровать,
Що ж то будуть за труси,
Якщо кожному носить
Буду я свої труси давать.
На пляж вдіну труси
Й немов в морі паруси
Будуть гордо вони тріпотіть,
Тож на заздрість усім
Свої нові труси
Можу сміло я завтра надіть.
(Лесь Лугинський)