Повір же брате,
Ще прийде до нас свобода,
І ще будуть співати солов'ї.
Нехай поплаче ненька чорноброва,
За те що не прийшли її сини..
Її сини померли,як герої,
Вмерли за правду,віру і любов..
Їх розірвала сталь..
Терпка й холодна..
Та нею знайте правди не сховать..
Ще будуть в нас цвісти лани широкі..
Ще буде в нас безмежний,рідний край.
Ми ворогам покажем,
Не здамося!
В наш край знову прийде тепло й любов!
Повір же брате..
Є у нас надія!
І є в нас воля!
Бог нас береже!
Нас всіх гнобили,
Догнобились!
З нас вже досить!
Прийшла вже правда й воля навіка!