Подаруй мені казку я прошу
з неба зірку мені подаруй,
щоб прокинулась зранку о шостій
постіль встелиш квітками мою.
Щоб пташки під вікном щебетали
сповіщали про ранішній день,
щоб зозуля життя накувала
довголіття, здоров’я та мир.
Щоби в світі добро панувало,
зло, як хмиз хай згорить.
Щоб ніяка дитина не знала
що таке заболіти й хворіть.
Всі недуги, хвороби розтануть,
ліки нові учені знайдуть,
мир та спокій у світі настане
всі хвороби у раз пропадуть.
Подаруй людям щастя та спокій,
всі проблеми хай в бік відійдуть.
Проведи по казкам та легендам,
радість в серці дай людям відчуть.
Аби знову дитиною стати й
десь далеко в собі віднайти,
віру в щось не здійсненне та казку
і по ній полетіть на коні.