Привіт, новий день
Радіохвилі дарують десятки нових пісень
Дозволь мені знов так завзято мовчати
І я не піддамся вчорашній утраті
Перед світлофорами зітлівають сотні нових думок
У мобільному телефоні читаєш "все буде ok"
Твої електронні мотузки і соціальні мережі
Твоя самотність у твоїй відлюдності не розрізняє межі
Привіт, новий день
Радіохвилі дарують десятки нових пісень
Дозволь мені, як і вчора, завзято мовчати
І я не піддамся вчорашній утраті