Богові завжди приємно бачити нас лагідними та усміхненими. Він радіє, коли ми з Ним не боїмося всіх життєвих перешкод. Приємно Богу, коли ми робимо добро і когось благословляємо. Приємно дарувати ближньому свою любов і від цього навіть зникає зло. Так, Богу приємно, коли ми щирі у своїх почуттях. І Господу ще дуже приємно, коли ми Його любимо, адже ти і я - Його діти.