Інтернет
Інтернет – корисна справа,
Розважальна і цікава,
Пізнавальна, бо про все
Інформацію несе.
Він простий в користуванні
І поради бездоганні
Роздає, мов щирий друг,
Всім бажаючим навкруг.
Він потрібен щохвилини
Для цікавої дитини
І на безліч запитань
Відповість їй без вагань.
В час прогресу неодмінно,
Хто навчається сумлінно,
Не цурається його,
Знань здобуде – о-го-го!
Зберігає у архівах
Безліч файлів він, на диво.
Скористайся, друже, цим –
Подружися швидше з ним.