Ти чекай,я прийду,обов*язково.
Можливо зараз,а може й через рік.
Зустрінемось,напевно,випадково
У великому місті,в шалений час пік.
Ти чекай,крізь бурі і грози,
Шукай серед тІней мій силует.
Йди назустріч,крізь люті морози,
Крізь байдужість,крізь тисяч планет.
Ти чекай,віддано і тихо,
І люби,як не вміють люди.
Я прийду,обов*язково,через лихо
І буду з тобою.Усюди.