Ти така, яка ти є.
Я такий, якому мало
Лишень чекати, щоби стало
Те, що хочу - лиш моє.
Я буду йти навпроти вітру,
Збивати ноги об каміння.
Навчатись, розвивати вміння,
Вбирати все найкраще світу.
До тебе я пройду крізь бурі,
Своє судно пущу у шторм.
Піду на будь-який підйом,
Не були б очі твої хмурі.
Я пронесу тобі єдиній
Свою любов крізь вимір, час.
Нехай мене не буде, нас,
Та слово на століття в силі.
Навколо так доріг багато.
Але потрібну я знайду,
Мені потрібну, саме ту,
Якою зможу все сказати.
Кохання має сотні слів.
Я кожне вимовлю для тебе,
Щоб возвеличувать до неба
Це - найсвітліше з почуттів.
Але слова так мало значать
Тебе щасливу я зроблю,
Лебідку ніжну, не мою,
Для мене кисень – ти, неначе.
10.07.2012