Крізь кілометри прилечу я до тебе
Й до твоїх губ доторкнуся вустами.
Ти ж знаєш, я все на світі зроблю для тебе,
Я ж завжди поряд з тобою думками.
Білим птахом прилечу я до тебе
Й замерзлу душу зігрію твою.
Ти ж знаєш, мила, я тільки за тебе
У Всевишнього Бога щоночі молю.
Прилечу я до тебе й нарешті діждуся
Момент, щоб відкрить всі свої почуття.
Прилечу до тебе й з тобою залишуся,
Щоб разом прожить все життя.
Валентин Ганжук