А зима все чекає миру...
Розгубила сніги, морози.
І із свят різдвяних виру
Не поезій сувої, а прози.
А зима все чекає миру...
Тільки їй залишилось мало
Днів-чекання...Де ж взяти сили,
Дочекатись, щоб радість стала
Рушієм наших свят і буднів...
Україна - свята держава...
Незалежною буде...БУДЕ...
І зима все чекає миру...
А Герої цей мир збирають...
Ллється кров...Доленосна зимо,
Забирай війну геть...благаю...
"Доленосна зимо, Забирай війну геть..." Щоб наші вороги не творили, але через такі ось, доленосні зими, народ прорветься до свого щастя, бо рушив до нього...А вони про нього і уяви не матимуть...