Моє життя летить і плине часом,
Твоє ж життя по течії пливе,
Я проживу житя з запасом,
Воно із посмішкою мине.
Я хочу доторкнутись до нового,
Яскравого і повного життя,
До свого човня взяти рульового
І жити так, без забуття.
Знайду собі нову ідею,
Поставлю ціль і досягну!
Відвідаю я давню Іудею,
Красу Єгипту осягну.
Почую я веселу пісню,
Підспівувати буду всім і вся,
Робитиму діла корисні,
Отримаю нові знання.
Який чудовий світ я бачу!
Я люблю в цьому світі все!
Все буде добре, не інакше!
Ніхто не ображатиме мене!
Ковтайте свіжеє повітря,
Рушайте в ногу з часом, він іде.
Біжіть скоріше всі до світла,
Час не чекае, він іде...