У світі сказано немало слів
І проймайнуло вже оцих думок багато.
Та невже ти ще зовсім недозрів,
Щоб зрозумітти ,що не так все стало.
Довкола люди не такі
І думають вони інакше,
Та й сльози не такі гіркі.
Зрозумій,усе уже не так як завше.
Я тобі поясню лиш одну річ,
Але пообіцяй запам'ятати:
Пройшов ти з багатьма "Пліч-о-пліч"
Не варто шкодувати,
Що вони залишили тебе.
Повір,згадають усі в болі.
Вони кричатимуть " Ти нам потрібен!,
Допоможи нам в цьому горі!".
Ти невагаючись допомагай,
І вони знову тебе залишуть,
Але ти ,рідненький,не погибай,
Бо ще не раз тебе так кинуть.