зніми з мене свою любов, бо мені важко,
ну знаєш, як пальто чуже вдягнути,
чи якщо туфлі розмір менший натягнути,
зніми свою любов, мені болить…
зніми з мене свою любов, бо мені важко,
немов вдягнув не сво́ї, чужі речі,
і знаєш, тиснуть почуття на плечі,
зніми свою любов, мені болить…
зніми з мене свою любов, бо мені важко,
як нові туфлі на старезні мозолі,
так муляють ті почуття твої мені,
зніми свою любов, мені болить…
зніми з мене свою любов, бо мені важко,
неначе ти накинув плащ свинцевий,
від почуттів твоїх удар серцевий,
зніми свою любов, мені болить…
зніми з мене свою любов, бо мені важко,
бо не по розміру вона мені, та й досить,
нехай тому кому підходить носить,
ну а мені твоя любов болить…
2014