Мені так важко без тебе жити…
А ти навіть того і не знаєш.
Тепер я не зможу когось полюбити
Але почуття свої ти ховаєш.
Проникнути хочу в твої я думки,
Хоч марно усе це напевно
Відкриті до серця тобі всі замки
Але все одно то ж даремно.
Мені непотрібно нікого,
Для мене одна ти існуєш.
У тобі ніжність кохання терпкого,
Та все ж ти мене ігноруєш.
І як ти зуміла пролізти так в душу,
Вогнем там усе обпалити?
Я знаю - повз пекло пройти оце мушу,
Але згоден навік тебе залишити.