Ми вас вітаємо, панове,
З Різдвом святим! І від душі
Усім бажаємо любові,
Бо один одному по крові
Ми браття й сестри не чужі.
Нас всіх єднає доля спільна,
Єдина праведна мета,
Щоб Україна була вільна,
Квітуча, незалежна, сильна,
Для поколінь усіх свята!
Ми вам бажаємо надії.
Без неї простору нема,
В якому здійснюються мрії,
Без неї темний морок сіє
Зневіру, наче сніг, зима.
А з нею в серці розквітають
Нові, яскраві почуття,
Які до праці спонукають,
Коли у душах щедро сяють
Вони збагачують життя.
Ми зичимо вам мати віру
Безмежну, світлу і живу,
Глибоку, істинну і щиру.
Вона – гарант свободи, миру,
Дає дорогу нам одну.
Цей шлях завжди веде до світла
За обрій веселкових мрій,
Де зорі золотим намистом
На небі сяють урочисто
І Бог в обителі святій!
З Різдвом Христовим!