Знову дні, ніби з гірки, помчали.
Новий рік не чекає , спішить...
Тижні, місяці... Їм би помалу
Дати шанс нам оговтатись...Мить
захопити у міцні тенета
Й скерувати літак мрій-подій...
Хай щемить розпашіло планета -
Нам би мир у країні своїй...
І рік новий хай шле нові дії
Можновладців, що мають вагу,
Щоб спинили ці смерті безцільні,
Бо за них ми усі в гріх-боргу.
І хай кожного мить ощасливить,
Нитки правди дасть в руки кінець...
Щоб ми долю, Козу вередливу,
Заарканили вже...І вінець
був для свіх світлим знаком:
Без корупції жити щасливо...
Ми ж народ...Ми нескОрена нація...
Новий роче!Даруй щастя-диво...
Дай Боже! В Новий рік з новими надіями. Хочеться вірити, що спільними зусиллями здолаємо це лихо і відбудуємо державу. І хоч іноді такий відчай охоплює, та все ж хочеться вірити у краще. Вірю, що Господь приготував кращу долю для нашої України!
zazemlena відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00