Яка Держава – такий Герб в ній…
Підтекст у нього вкрай химерний:
Гиндик один – дві голови…
Носи криві – як у сови.
Два язики стирчать із дзьобів –
І погляд хижий – із-під лобів…
Сидить на чім кумедна шкапа…
Якусь дурню тримає в лапах:
В одній сама – у дупі фалос,
Яйце - у другій – відірвалось…
Мутант гібридний ще й сичить…
Як лапи зайняті – на чім вісить?
Нащо уроду аж три корони?
Мабуть украла, як всі ворони…
Як є корони – цара їм треба,
Тому гиндику вже не до неба!
Летіти буде на лі- на право?
Навряд чи вирішить питання ґава…
Людей не бачить, людей лякає…
Така держава – своїх вбиває!
У мізках курки – повно дурні
А розум є? Здається ні!
Коли гиндиків гуртом вітати -
Не буде розуму – ні в якій хаті!
Гиндика славить – лиш друг Хуйла
А світ співає: Ла-ла-ла!